BINNEN & BUITEN BEZETTEN - GYPROC WERKEN
CEMENTERING - ALLE BINNEN RENOVATIE

Iemand nodig voor het cementeren van uw badkamer? (cementering)

WAAROM KIEZEN VOOR De Kale Bezettingswerken?

  1. KWALITEIT
  2. SERVICE
  3. SNELHEID
  4. GOED
  5. CORRECT PRIJS

Twijfel zeker niet ons te contacteren voor meer informatie.

Cementering van badkamers en voorgevels! Met De Kale haalt u heel wat expertise in huis. Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op! Actief in volgende regio's en daarbuiten: Antwerpen, 's-Gravenwezel, Wommelgem, Borsbeek, Ranst, Oelegem, Schoten, Zoersel, Brasschaat, Schilde...

Bekijk onze realisaties

Kelder Cementeren

Vocht uit uw kelder weren: waterdicht cementeren!

U snakt naar een afgewerkte, droge kelder zonder vochtplekken? Kelderwanden krijgen het vaak hard te verduren in een vochtige omgeving. Gelukkig is er De Kale Bezettingswerken.

Wij leveren professioneel en grondig werk in het cementeren van droge en vochtige ruimten zoals uw kelder aan een scherpe prijs. We bekleden uw keldermuren met vochtwerend cement op een schone ondergrond en werken uw kelder tot in de puntjes af met een perfect eindresultaat.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan om uw kelder te cementeren!

Laat het cementeren van uw kelder niet aan amateurs over, maar vertrouw op De Kale Bezettingswerken. U komt onze vakmannen tegen in Antwerpen en omstreken: 's Gravenwezel, Wommelgem, Borsbeek, Ranst, Oelegem, Schoten, Zoersel, Brasschaat, Schilde en daarbuiten.

Bekijk onze realisaties

Cementering van badkamers, kelders en voorgevels in Antwerpen, 's-Gravenwezel, Wommelgem, Borsbeek, Ranst, Oelegem, Schoten, Zoersel, Brasschaat, Schilde, Kapellen, Deurne, Merksem, Lier, Lint, Stabroek, Ekeren

De Kale Bezettingswerken

De Kale voert al uw plafonneringswerken & bezettingswerken grondig en professioneel uit tegen scherpe prijs!