top of page

De Kale Bezettingswerken, uw schilder uit Antwerpen

Verf van kwaliteit, een topresultaat onze specialiteit

De Kale Bezettingswerken uit Antwerpen, ook voor al uw schilderwerken

Kan uw woning, appartement, winkel of bedrijf een verfbeurt gebruiken? Schakel dan De Kale Bezettingswerken, uw betrouwbare schilder uit Antwerpen die accent legt op kwaliteit, service en afwerking. Wij realiseren alle schilderwerken in elke ruimte groot of klein, nieuwbouw of renovatie, op maat van uw wensen en budget. Zo brengen we een echte meerwaarde en kleur in uw woning of zaak.

Persoonlijk advies, piekfijne afwerking

De Kale Bezettingswerken staat u graag bij met persoonlijk advies en garandeert een vlekkeloze uitvoering. Hiervoor werken we met kwaliteitsverven die ons verzekeren van een excellente en duurzame dekking. Zo geniet u van een prachtig eindresultaat, voor lange tijd.

Allround schilder

De Kale Bezettingswerken is sterk in plamuren, schilderen, bepleisterenGyprocwerken, het lakken van ramen en deuren en vloeren leggen. U haalt met deze vakman een echt allround bedrijf in huis of in uw zaak, die een naadloze totaalservice kan bieden en uw enige aanspreekpunt wordt voor al uw werkzaamheden.

Ons werkterrein

De Kale Bezettingswerken vertrekt vanuit Antwerpen, maar komt ook voor al uw schilderwerken in regio Schilde, Brasschaat, Deurne, Merksem, Lier, Lint, Stabroek, Ekeren, Zoersel, Schoten, Oelegem, Ranst, Borsbeek, Wommelgem en ’s Gravenwezel bij u over de vloer.

De Kale Bezettingswerken

Schilderwerken in of rond Antwerpen? Contacteer De Kale Bezettingswerken!

bottom of page