top of page
Zoeken

Hoe kiest u de juiste vloer voor uw huis/kamers?


vloerwerken de kale bezettingswerken antwerpen

Gemak in onderhoud

Hoe voorzichtig u ook bent; een vloer wordt nu eenmaal vuil, of u nu gemorst heeft in de keuken of met schoenen vol modder het huis bent binnen gekomen. Daarom is gemak in onderhoud een belangrijke factor bij de keuze van uw vloer.

Bepaal in welke kamer de vloer komt te liggen De locatie waar uw vloer komt te liggen, speelt een belangrijke rol in het type vloer dat u gaat kiezen. De vloer bepaalt immers de sfeer die uw interieur uitstraalt en dat is nu eenmaal anders in iedere ruimte. Zo wenst u wellicht een rustige sfeer in de woonkamer, terwijl in de keuken een makkelijk onderhoud mogelijk de voorkeur geniet.

Welke materialen zijn het beste? Wanneer u hebt bepaald welke sfeer u wilt uitstralen in een bepaalde ruimte van uw woning is het tijd om een keuze te maken qua materialen. Kiest u voor het gemakkelijke laminaat of toch eerder een tegel? Laminaat wordt vaak gekozen omdat het erg goedkoop is en even gemakkelijk in onderhoud. Zo is het waterbestendig en dus eenvoudig te reinigen. Tegels van steen of marmer zijn dan weer iets duurder, maar kunnen een gezellige sfeer uitstralen. Ook is het mogelijk om tegels in vinyl of hout te leggen. Vinyl kan bijvoorbeeld tegen een stootje.

Bepalen van de kleur Het bepalen van de kleur is vaak een beslissing die wordt genomen op basis van smaak. Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar wel kunnen we u het advies geven om telkens een staal te vragen en deze mee te nemen naar huis. Een bepaalde kleur ziet er immers anders uit in de winkel dan in uw huis. En past het wel bij de rest van uw interieur?

Het leggen van een vloer vereist vakmanschap. Hoewel er tegenwoordig eenvoudig te leggen vloeren zijn, is een vakman steeds de beste oplossing voor een professioneel resultaat. Reken daarom op een professional zoals De Kale Bezettingswerken in Antwerpen.

Op zoek naar een vakman voor uw vloerwerken? Vraag ons om een offerte.

Comments


bottom of page