top of page
Zoeken

Wanneer is het een goede keuze om Gyproc te plaatsen?


gyproc plaatsen de kale bezettingswerken antwerpen

Voor muren en plafond

Zoekt u naar een materiaal om uw muren of plafond mee af te werken? Heeft u al aan Gyproc gedacht? Wie dacht dat gipskartonplaten hebben afgedaan, slaat de bal mis, want de voordelen van Gyproc zijn enorm.

Waarvoor wordt Gyproc gebruikt? De functie van Gyproc is erg veelzijdig. Niet alleen wordt het gebruikt voor het afwerken van muren en plafonds, maar gipskartonplaten kunnen ook gebruikt worden om een scheidingswand te maken in een grote leefruimte. De platen bestaan immers uit gips dat aan beide kanten bedekt is met een kartonlaag. Het is net dat karton dat voor de stabiliteit zorgt en de draagkracht vergroot.

De voordelen van Gyproc Een van de belangrijkste voordelen van gipskartonplaten is dat ze erg gemakkelijk te verwerken zijn. De platen kunnen immers een grote omvang hebben waardoor ze al snel het oppervlak van een muur of plafond bedekken. Ook het lichte gewicht ervan zorgt voor een makkelijke manier van plaatsen. Naast de eenvoud bij plaatsing is de kwaliteit van het materiaal een grote troef. Gyproc kent een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Is de Gyproc toch aan vervanging toe, dan is deze recycleerbaar.

Nog een extra voordeel van Gyproc is dat het makkelijk is om uw wand of plafond af te werken. Eens de Gyproc is geplaatst, kunt u er vrijwel meteen op schilderen of behangen.

Zijn er dan geen nadelen? Uiteraard kleven er ook nadelen aan Gyproc. Hoewel het erg makkelijk is om mee te werken, is het nog wel noodzakelijk om de naden van de platen af te werken. Voor beginnende doe-het-zelvers kan dat een tijdrovende klus zijn. Eventueel is het bepleisteren van Gyproc een oplossing, maar hiervoor schakelt u beter een professionele vakman in.

Zoekt u een vakman met ervaring in Gyproc plaatsen? Reken op De Kale Bezettingswerken in Antwerpen, vraag nu een vrijblijvende offerte aan.


Comments


bottom of page